وزیر صهیونیست، مزد خوش‌خدمتی‌های محمود عباس را داد

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی ضمن حمله به تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس آن، تأکید کرد که با این نهاد، وارد جنگ خواهد شد.

به گزارش مشرق، «بزالل اسموتریچ» امروز سه‌شنبه دیوان کیفری بین‌المللی را «یهودستیز» دانست و گفت این دیوان «قصد دارد حکم بازداشت من را صادر کند».

اسموتریچ که یکی از جنایتکاران جنگی در غزه است، در این زمینه مدعی شد: «صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی، به منزله اعلان جنگ است و ما هم با اعلان جنگ، به آن پاسخ خواهیم داد.

این وزیر صهیونیست خبر داد که به موجب اختیاراتش در وزارت جنگ، رژیم صهیونیستی دستور تخلیه «خان الاحمر» در کرانه باختری را امضا خواهم کرد.

با وجود تمام خوش‌خدمتیهای محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و سایر مسئولان این نهاد، اسموتریج به آنان به شدت حمله کرد.

این وزیر صهیونیست در این خصوص گفت: تشکیلات خودگردان فلسطین علیه ما اعلام جنگ کرده و من نیز به موجب اختیارات خود، با جنگ به آن پاسخ خواهم داد.

وی همچنین هشدار داد که هر هدف اقتصادی یا غیر اقتصادی تشکیلات خودگردان را که بتوانن هدف قرار دهد، مورد حمله قرار خواهد داد.

اسموتریچ ضمن تحقیر تشکیلات خودگردان، در توصیف آن گفت: این نهاد یک موجودیت حقیری است که از توافق اسلو منتج شد و الان قصد دارد به مسئولان دولتی ما اهانت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    0 2
    مگه دولت عباس اینجا سفارت نداره؟ این چه ادبیاتیه به کار می‌برید؟
    • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
      1 0
      چوخده
  • IR ۰۴:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
    1 0
    تنها کار درست این کودک کش های صهیونیست، همین رفتارهای تحقیرآمیز با تفاله های تشکیلات خودگردان فلسطینی مانند محمود عباس قاتل خائن است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس